fbpx

Fitness Havi Bérlet

Fitness Havi Bérlet

A havi bérletünk egyedülálló lehetőséget kínál Önnek, hogy folyamatosan élvezze a fitness előnyeit. Az edzések időzíthetőek az Ön napi rutinjához, így kényelmesen illesztheti őket a mindennapi életbe. A havi tagsággal garantált hozzáférést biztosítunk a legújabb edzéstervekhez és eszközökhöz, segítve Önt a változatos és hatékony edzésekben.

Ezenkívül a havi bérlettel nem csupán egy edzőtermet kap, hanem egy teljes életmód támogatási rendszert is. Személyre szabott táplálkozási tanácsokat és inspiráló csoportos eseményeket kínálunk, amelyek elősegítik az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életmód kialakítását.

A havi bérlettel lehetőséget teremtünk az élethez való rugalmas hozzáállásra, miközben a személyes fejlődésére és egészségére fókuszál. Hosszú távon is elérhetővé tesszük az egészséges életmód előnyeit, így minden hónap egy új lehetőség a jobb és energikusabb élethez.

Válassza havi bérletünket, és lépjen be egy olyan közösségbe, ahol az egészség és jólét prioritás, és minden hónap egy újabb lépés a kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet felé.

17.000 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Fitness Havi Bérlet

Érvényes: a bérlet korlátlan belépést biztosít az adott hónap 1. napjától a hónap utolsó napjáig!

Tartalmazza:

  • Fitness és Kardiógépek használata
  • Ingyenes polar öv és óra használat
  • Díjmentes edzői tanácsadás hétköznapokon
  • Korlátlan belépés
  • Hidromasszázs zuhanykabin (trópusi zuhany, gőzfürdő, fényterápia, hát és lábmasszírozó) használat

Klubtagságival rendelkezőknek: 17.000,- Ft helyett  11.999,- Ft

Kiváltom a Klubtagságit, hogy kedvezményekben részesüljek!

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik hónaptól induljon a bérlet!
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg