fbpx

Fitness 2 Hetes Bérlet

Fitness 2 Hetes Bérlet

A Két Hetes Bérlet egy remek lehetőség ahhoz, hogy rövid idő alatt felfedezze a fitness világát és élvezhesse az egészséges élet előnyeit. Ez a rugalmas tagság két hétig enged hozzáférést a fitneszterem minden szolgáltatásához, beleértve az edzésterveket, eszközöket és a szakértői támogatást.

A Két Hetes Bérlet nem csupán egy mozgáslehetőség, hanem egy rövid távú életmód-kihívás is. Ebben az időszakban kipróbálhatja a csoportos órákat, élvezheti a személyi edzéseket és még élhet a wellness szolgáltatásokkal is. Egy két hetes időszak, amikor rátalálhat a fitnesz életmód varázsára, és eldöntheti, hogy hosszú távon is szeretne-e részese lenni ennek a pozitív változásnak.

Ez a bérlet tökéletes választás azoknak, akik rövid távon keresik a motivációt és kíváncsiak arra, hogy mit kínál a fitnesz világa. Számíthat személyre szabott támogatásra, inspiráló közösségre és egy olyan két hét alatti fejlődésre, amely motivál a hosszú távú egészségesebb életmód felé. Válassza a Két Hetes Bérletet, és induljon az egészséges és aktívabb életmód felé rövidtávon, miközben felfedezi a fitnesz világát.

12.750 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Fitness 2 Hetes Bérlet

Érvényes: a bérlet korlátlan belépést biztosít a megváltás napjától 14 napig

Tartalmazza:

  • Fitness és Kardiógépek használata
  • Ingyenes polar öv és óra használat
  • Díjmentes edzői tanácsadás hétköznapokon
  • Korlátlan belépés
  • Hidromasszázs zuhanykabin (trópusi zuhany, gőzfürdő, fényterápia, hát és lábmasszírozó) használata

Klubtagságival rendelkezőknek: 12.750,- Ft helyett  8.990,- Ft

Kiváltom a Klubtagságit, hogy kedvezményekben részesüljek!

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik naptól induljon a bérlet!
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg