fbpx

Spinning

Spinning

Csoportos, zenés teremkerékpár-tréning, jellemzően egy kellemes, csoportos kardió óra, amely fejleszti az állóképességet, a keringési rendszert, segíti a stressz oldást, és keményen segít a zsírégetésben is.

Óratípustól függően részt vehetünk Spinning órán, vagy SpinRacing órán is. A zene dinamikája, az egyenes szakaszok, valamint az emelkedők és lejtők kombinálása garancia a felejthetetlen kikapcsolódásra.

A SpinRacing különleges edzésmódszer, amelyben ötvöződik a kerékpártréning és az aerobik valamennyi előnye. A résztvevők egy speciális szobakerékpáron végzik az edzést, motiváló zenére, csoportosan, edzői irányítással.
SpinRacing számos olyan ember számára vonzó lesz, akik nem mennének be aerobik vagy step órákra és nem érdeklődnek a súlyzós tréning iránt sem. Ugyanakkor azonban igényük lenne intenzív állóképességi edzésre, szeretnének lefogyni és mindezt szórakozva, társaságban.

Fontos tudnod! Az eddigi tapasztalataink (visszajelzések) alapján, az első óra általában negatív élmény – a tapasztalásról, tanulásról szól. A második ezzel szemben sokkal pozitívabb. Hiszen már alkalmazni tudod, hogyan tekerj úgy, hogy ne csak az edző utasításait kövesd és tartsd a tempót. Az állóképességed rohamosan gyors fejlődését, alkalomról alkalomra tapasztalhatod meg.  A pulzusod nem kell, hogy a „fejedben dobogjon” ha a célod az alakformálás, fogyás. Akkor fogysz, ha a „munka”- pulzusod középtartományban van (az – az 140 – 180 körüli értéken – egyén függő adat).

A heti 2-3-szori edzés végrehajtásával feszessé válnak az alsó végtag izmai, a hölgyek kritikusnak tartott részei: a has, a popsi, a comb, valamint a vádli.

A SpinRacing tehát egyesíti az aerobic és a kerékpáredzések előnyeit:

  • egyszerű, bárki számára végezhető (kerékpározás)
  • effektív állóképességi edzés (kerékpározás)
  • a terhelés intenzitása nagyon finoman szabályozható (kerékpározás)
  • ízületkímélő (kerékpározás)
  • a zene motiváló hatása (aerobicozás)
  • a csoportos edzés élménye, csoportdinamika (aerobicozás)
  • az edző személyének motiváló hatása (aerobicozás)

 

red-bg.jpg

Válj Klubtaggá!

A kedvezményes klubtagsági árak csak bejelentkezve és klubtagsági előfizetéssel együtt érheted el!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy nehogy lemaradj legújabb ajánlatainkról!