fbpx

Fitness

A testedzés élménye

Titán Fitness Klubban olyan életformára tehetsz szert, amely a jó fizikai erőnlétedet, a szívedet, a légzőrendszeredet és a vérkeringésedet (egészségedet) jó közérzetedet tartósan fejleszti. Áttérsz egy egészséges életmódra, és az esztétikus külsőt ad számodra.

Csoportosan és egyénileg végzett erő-állóképesség fejlesztő hatású torna fitnessgépek, eszközök vagy csupán saját testsúlyunk segítségével.

A megfelelő fizikai szint eléréséhez, megtartásához Atlas, Gym80, Nautilius, Mátrix, Inconex, Technogym, Life Fitness súlyzós erősítő gépek és Technogym kardiógépek állnak vendégeink rendelkezésére. A gépek változatosságából kifolyólag egyedi sportolói elvárásoknak is megfelelünk, pl. a labdajátékok, atlétika vagy a küzdő sportok kedvelőinek.

Technogym kardió gépek a szív és érrendszert valamint a légző rendszer működését fokozza. Túlsúlyosok és gerincbetegek kortól és erőállapottól függetlenül megtalálják a számukra legkedvezőbb edzésmódot. A kardió berendezések széles körű, tudományos alapokra épülő programlehetőségeivel hosszú távon biztosítják a vendégek fejlődését. Edzőink speciális pulzuskontrolos edzéstervekkel segítenek céljaid elérésében.

Sportstúdiónk kiváló lehetőségeket, módszereket és mozgásformákat kínál, hogy az erőnléti, kondícionális és fitness és rehabilitációs céljaidat elérd!

red-bg.jpg
red-bg.jpg

Fitness
A Titánban!

Nálunk nem kell kompromisszumokat kötnöd – amit kerestél, megtaláltad!

red-bg.jpg