fbpx

Személyi edzés

Egészség nélkül
életünk NEM igazi élet!

Az egészség nagy kincs, az egyetlen, mely érdemes arra, hogy pénzt, időt, verejtéket, fáradságot szánjunk rá, hiszen egészség nélkül az élet szánalmas botrány.

Az egészséges élethez vezető út a mozgás.

Semmi sem mozog magától úgy, ahogy mozog. Kell, hogy legyen valami vagy valaki, ami vagy aki mozgatja, akár a természet, akár valami külső erő, vagy a személyi edző!

személyi edzés, az Ön személyére szabott megoldása, amely eredményesebbé, egészségesebbé, vidámabbá, fittebbé, könnyebbé teszi életét.

A mindennapi életben és speciális körülmények között egyaránt a legjobb teljesítményt biztosítja Önnek. Az önmagunkra való oda figyelés, testünk és lelkünk ápolása, karbantartása a magasabb szintű életminőség, és a fokozott életöröm forrása. A megfelelő fizikai szint eléréséhez, megtartásához a személyi edzés adja a legjobb megoldást.

Edzései időpontját rugalmasan alakítjuk ki, alkalmazkodva felpörgetett, stresszes életviteléhez.

Egyszerű és speciális gimnasztikai gyakorlatokkal derék-, gerinc és izületi problémák kialakulását előzhetjük meg, vagy a már kialakult problémán segíthetünk, ezáltal teste visszanyeri fiatalságát, életörömét.

zsírégetőizom fejlesztő és állóképességi tréninget problémás zónák kezelésére, jobb megjelenésünk és esztétikusabb külsőnk elérése céljából alkalmazzuk.

Aerob tréning élettani hatásai: hatékonyabbá teszi a szív működését, szabályozza a vérnyomást, erősíti az immunrendszert, valamint lassítja a testöregedést.

mozgékonyság a testi teljesítőképességet befolyásoló képesség egyike. Hiánya izomrövidülést okozhat. A különböző nyújtástechnikák (stretching) hozzájárulnak, hogy a mozgékonyságot fejlesztő edzéseket megértsük. A stretchingnek pozitív élettani hatásai vannak.

red-bg.jpg

Egészségügyi felmérések

ViPORT

(Orvosi készülékkel mért Cardió Stress Indexmérés)

A Cardio Stress Indexmérés célja: Szervezetbe fellépő fiziológiai elváltozások ideje koráni kimutatása, betegségek feltárása, elterjedésének, növekedésének megakadályozása!

Amit mérünk:

 • Szív stressz terhelés mérése,
 • Szívfrekvencia mérés
 • Szívritmus zavarok szűrése
 • Szívkamra ingerület vezetésének folyamata msec-ban
 • RRSD intervallum mérése.

vérnyomásmérés

A vérkeringés juttatja el a szükséges vért a test különböző részeihez. A vér szállítja a szervekhez az oxigént, tápanyagokat, szabályozó anyagokat és távolítja el az anyagcsere végtermékeit. A vérkeringés fenntartásához szükséges a vérnyomás: a vérpálya központi és környéki része közötti nyomáskülönbség.

Ha a vérnyomásod eltér a Normál értéktől, akkor keresd meg a személyi edzőt, hogy megfelelő intenzitású edzéssel segítsen visszaállítani a vérnyomásod normál értékre.

Célzott rehabilitációs edzéstervvel már 3 hónap alatt komoly eredményeket lehet elérni.

vércukor szint mérés

A vérben található glukoztartalom (cukortartalom).  A glukóz az ember szervezet fő energiaforrása a glukóz, amit a vér szállít a sejtekhez.

A vércukorszintet a vérplazmában oldott glükóz mennyisége határozza meg a vércukorszintet.  100 ml vérben 80–120 mg a normál érték.

Normális éhgyomri vércukorszint : < 110 mg/dl vagy ahogy szoktuk hallani < 6,1 mmpl/l

Megfelelő táplálkozással és edzéstervvel tudunk segíten, hogy újra jó közérzeted legyen.

Ha a vércukorszinted eltér a normálistól, akkor kérj személyi edző és / vagy orvosi segítséget.

fittségi állapotfelmérés

Az állapotfelmérő tesztelés célja: Felmérjük a jelenlegi, kiinduló állapotodat, nyomon követhessük a bekövetkező változásokat, ezáltal képet kapjunk a fejlődésedről.

Az állapotfelmérés jó támpontot ad, hogy személyre szabott edzéstervkialakításához vagy szükségszerű módosításához. 

Amit vizsgálunk:

 • Antropometria
 • Testösszetétel elemzés
 • Tápanyagszükséglet meghatározása
 • Erő, erőállóképességi, gyorserő tesztek
 • Izületi mozgáskiterjedés 
 • Mozgáskoordináció felmérése
 • Állóképességi (kardióvaszkulári kapacitás)
 • Gyorsaság

A következő állapotfelmérés teszteredményeinek javulása kiváló ösztönző és és jó támpontot ad a személyi edzőnek az új edzésterv kialakításához, vagy változtatásához.

red-bg.jpg

Edzésterv készítés

A vendég adottságainak, egészségügyi állapotának, edzettségi állapotának, céljainak, életmódjának megfelelő program összeállítása. A vendéggel való beszélgetés és felmérés után szakember által megtervezett edzéstervet kapnak a szolgáltatást igénybe vevők.

személyre szabott edzésterv elkészítésének szakaszai:

FITTSÉGI ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Rehabilitációs edzéstervek készítése rizikófaktorokkal:

 • Gerinc rendellenességek
 • Magas vérnyomás
 • Cukorbetegség
 • Szívinfarktus
 • Stroke 
 • Térd-bokaszalagok; ínszalagszakadás,  
Fittségi teszt

1-től 12-ig osztályozza a fittségi szintet 70%-os terhelés alatt.
(a fittségi szint megállapítása azért fontos, hogy a céljainknak megfelelő szintet tudjuk kiválasztani.)

Mauális program

A kliens antropometriai (testsúly, életkor) adatait veszi alapul. Saját magunk tudjuk változtatni az edzés időtartamát és a terhelést 1-12-es szintig.

Beépített programok

különböző edzésmódszereket takar, amit 12 nehézségi szinten tudunk végrehajtani szintén az antropometriai adataink beállításával (Tartós, intervall, cross training, faltrek, piramis módszer és bemelegítő tréning).

Joker program

A szívünket befolyásoló külső és belső tényezők miatt a szívünk soha nem ver egyformán. A program beállításakor a gép a szívfrekvenciát veszi alapul, és ennek megfelelően felkínál egy személyre szabott edzésprogramot.

Meglepetés program

A gép által választott edzésprogram

CPR üzemmód

Pulzuskontrollos edzés. Minden edzéscélnak (regerenáló, zsíranyagcsere fokozó, állóképesség javító edzésnek, stb) megvan a pulzus célzónája (két pulzus érték), ami között, ha edzünk, akkor fogjuk leghamarabb  elérni  kívánt céljainkat. A CPR üzemmódnál a gép a pulzus tartományhoz mérten automatikusan változtatja terhelést. Ha emelkedik a pulzus akkor csökken a terhelés, ha esik a pulzus akkor nő a terhelés.

red-bg.jpg

Táplálkozási tanácsadás

Az egészséges táplálkozás során annyi energiát juttatunk a szervezetünkbe, amennyire szükségünk van, nem többet, nem kevesebbet. Az egészséges táplálkozásnak az egészség megőrzésében döntő szerepe van. 

Mitől függ, hogy naponta mennyi táplálékra van szükségünk?
Függ az egyén nemétől, életkorától, aktuális testtömegétől, fizikai tevékenységétől, sportolási szokásaitól.

Ha még soha nem vágtál bele egy hosszabb távú Életmód váltó programba, eddig csak divat diétákat vagy pár napos csoda diétákat követtél, akkor segítek Neked elindulni a megfelelő, helyes úton és összeállítok számodra egy személyre szabott étrendet. Ez nem egy időszakos diéta, hanem hosszú távú egészséges ÉLETMÓD!

Személyre szabott étrend tervezés kezdő életmódváltóknak.

Meghatározom, hogyan figyelj oda a minőségre, az összetételre és az időzítésre! 

Megmondom, hogy „mennyit?,  „mit?”, „hogyan?” és „mikor?”  étkezz, hogy céljaidat elérd.

személyre szabott táplálkozási útmutató elkészítésének szakaszai:

 • Előre egyeztetett időpontban találkozunk
 • Konzultáció, amin átbeszéljük a táplálkozási szokásaidat és azokat a dolgokat, amin esetleg változtatni kellene az életmódváltásod érdekében
 • adatlapok kitöltése
 • Testösszetétel elemzése
 • Táplálkozási útmutató elkészítése
red-bg.jpg

Válj Klubtaggá!

A kedvezményes klubtagsági árak csak bejelentkezve és klubtagsági előfizetéssel együtt érheted el!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy nehogy lemaradj legújabb ajánlatainkról!