fbpx

Zsírégetés, alakformálás

red-bg.jpg

Speciális zsírégető és alakformáló egyéni és csoportos edzésen, könnyen, remek hangulatban érheted el a testedzési céljaidat!

Zsírégető edzésterv  két fő részből áll: KARDIO EDZÉS + SÚLYZÓS EDZÉS. Egy ideális zsírégető edzésterv legalább heti 3 edzésnapból és minimum 90 percből kell hogy álljon.

Kardio tréningnek nevezünk minden olyan edzésmódszert, amely a szív -vérkeringési rendszer, valamint a légzőrendszer kapacitásának, terhelhetőségének fejlesztését szolgálja. Így tehát kardio tréning lehet a futás, az evezés, az úszás, a kerékpározás, az aerobik, és más nagy oxigénfelvétellel járó mozgásforma.

EDZ VELÜNK HATÉKONYAN ÉS CÉLTUDATOSAN!

Kérés esetén összeállítjuk az ideális pulzuskontrolos zsírégető edzéstervet és táplálkozási útmutatót adunk annak érdekében, hogy elérd és megtartsd a számodra megálmodott testzsír százalékot.

Pulzuskontrol:  Minden edzéscélnak (regerenáló, zsíranyagcsere fokozó, állóképesség javító edzésnek) megvan a pulzus célzónája (két pulzus érték), ami között, ha edzünk, akkor fogjuk leghamarabb  elérni  kívánt céljainkat.

Céltudatos edzés nem létezik a szívfrekvencia folyamatos ellenőrzése nélkül.

Zsírégető edzéseink

red-bg.jpg

Válj Klubtaggá!

A kedvezményes klubtagsági árak csak bejelentkezve és klubtagsági előfizetéssel együtt érheted el!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy nehogy lemaradj legújabb ajánlatainkról!