fbpx

Személyre szabott edzésterv

A személyre szabott edzésterv célja, hogy egyforma szintre fejlesszük azt a három, alapvető kondicionális képességet (állóképesség, erő, hajlékonyság), amely nemcsak a hétköznapi életben fontos, hanem a hosszútávú egészségmegőrzéshez (prevencióhoz) is nélkülözhetetlen.

A személyre szabott edzésterv a következőket tartalmazza:

  • ViPORT egészségügyi felmérés
  • Fittségi felmérés
  • Edzésterv elkészítése
  • Táplálkozási útmutató

Az edzéstervet elkészítése után személyi edzés keretében (tanácsadással és magyarázatokkal) mutatjuk be az edzésprogramot és a táplálkozási tanácsokat.

Klubtagságival rendelkezőknek: 10.500,- Ft helyett  7.999,- Ft

A kedvezményes Klubtagsági árak csak bejelentkezve és a Klubtagságival rendelkezőknek érhetők el!

15.000 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

A személyre szabott edzésterv egyedülálló lehetőséget kínál az egyéni fitneszcélok eléréséhez. Szakértőink mélyreható konzultációval kezdik a folyamatot, megismerve az ügyfél egyéni igényeit, céljait és korlátait. Ezután személyreszabott edzésterveket állítanak össze, figyelembe véve az egyéni egészségi állapotot, edzettségi szintet és preferenciákat.

A személyre szabott tervek olyan változatos edzéseket foglalnak magukban, amelyek fokozatosan épülnek fel, biztosítva a hatékonyságot és az élvezetet. Minden egyes részlet gondosan kidolgozott, az ügyfél céljait és szükségleteit szem előtt tartva.

A szolgáltatásunkkal az ügyfelek nemcsak egyedülálló edzéstervet kapnak, hanem személyi edzőjük is rendelkezésre áll, hogy motiválja és támogassa őket az útjukon. A rendszeres konzultációk során a tervek rugalmasan alkalmazkodnak a változó körülményekhez és a fejlődéshez.

Ez a szolgáltatás nem csupán edzéstervet kínál, hanem egy személyre szabott, hosszú távú partnerséget az egészség és a fitnesz felé vezető úton. A Személyre Szabott Edzésterv Készítése segít az ügyfeleknek elérni céljaikat, fenntartva a motivációt és személyes támogatást biztosítva az egész úton.

A fittségi állapotfelmérés eredményei alapján összeállítható Neked a személyes edzésprogramod.

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik nap szeretné felvenni az edzővel a kapcsolatot.
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg