fbpx

Testépítés

red-bg.jpg

testépítéstől a legtöbb ember megijed, holott a legkiválóbb módszer arra, hogy a testünket célzottan alakítsuk és formáljuk

Ennek érdekében súlyzókkal és speciális edzőtermi gépekkel kell a gyakorlatokat végeznünk. Ennél jobb és erőteljesebb testformáló-testátalakító sport nem létezik.

Kinek érdemes elkezdeni? 

Nemtől és kortól függetlenül mindenki formálhatja az alakját. 

Minden tudományos kutatásnak az a végeredménye, hogy a test számára optimális és nem megerőltető célzott súlyzós edzés csak előnyökkel jár:

  • Javítja a test élettani funkcióit,
  • Lassítja az öregedési folyamatokat, 
  • Kondícionális képességeket
  • Kiemelkedő prevenciós, egészségmegelőző szerepe van
  • Fejleszti az izomzatot
  • Javítja állóképességünket
  • Karbantartja a testünket és segít elkerülni az elhízással járó lelki és fizikai problémákat is.


A hölgyeknél gyakran felmerül, hogy hirtelen túl izmosak lesznek. Nos biztosíthatunk mindenkit, hogy ez nem egy reális “veszély”, hiszen az izomtömeg építése lassú folyamat
, nem megy egyik napról a másikra. Minden hölgynek javasolt a súlyzós edzés hetente kétszer – tegyen egy próbát, győződjön meg a testedzés jótékony hatásairól!

red-bg.jpg

Nézzük a hátrányokat, bizony azok is vannak. Mint minden sportágnál itt is a túlzott lelkesedés és a gyors eredmények hajszolása sérülésekhez vezethet, ezért körültekintően és a megfelelő egészségi állapotban szabad súlyzós edzéseket végezni. Edzőtermünkben szakértő edző segítségével állítjuk össze a személyre szabott egyéni edzésprogramot, így érheti el biztonságosan az egyéni testedzési céljait. Edzőtermünk professzionális gépparkkal  van felszerelve, így mindenki számára igényes testedzési lehetőséget biztosítunk.

Gyere el és nézz körül még ma, szeretettel várunk!

Válj Klubtaggá!

A kedvezményes klubtagsági árak csak bejelentkezve és klubtagsági előfizetéssel együtt érheted el!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy nehogy lemaradj legújabb ajánlatainkról!