fbpx

A titán fitness szolgáltatásai

Fitness

Sportstúdiónk kiváló lehetőségeket, módszereket és mozgásformákat kínál, hogy az erőnléti, kondícionális és fitness és rehabilitációs céljaidat elérd!

Személyi edzés

A személyi edzés, amely eredményesebbé, egészségesebbé, vidámabbá, fittebbé, könnyebbé teszi életed.

Fitness
A Titánban!

Nálunk nem kell kompromisszumokat kötnöd – amit kerestél, megtaláltad!

Táplálkozási tanácsadás

Személyre szabott étrend tervezés kezdő életmódváltóknak. Segítünk, hogyan figyelj oda a minőségre, az összetételre és az időzítésre.

Csoportos edzés

Számtalan különböző csoportos edzéssel várjuk a mozogni vágyókat.

Küzdősport

A legprofibb edzőink segítségével csoportos küzdősport óráinkon többféle harcművészeti technikát is elsajátíthatsz, mint például az aikido vagy a judo.

Wellness

A személyes jóllét titka a rendszeres mozgáson túl a kikapcsolódás is. A Titán Fitnessben trópusi hidromasszázs zuhanykabinunkban és masszázsaink segítségével ezt maximálisan megteheted.

Csoportos
Edzések

Nálunk nem kell kompromisszumokat kötnöd – amit kerestél, megtaláltad!

Céges ajánlatok

Egy cégnek rendkívül hasznos, ha munkavállalói fizikailag és szellemileg is kiegyensúlyozottak, így könnyebben megbirkóznak a rájuk bízott feladatokkal. Sportcentrumunk remek lehetőségeket kínál a testedzés élményének a felfedezésére.

Sportegyesületek

Világszínvonalú Polar Team 2. pulzus kontroll technológiával vállaljuk csapatok és egyéni sportolók felkészítését, és sportteljesítményük növelését. Használja ki a csúcstechnológia előnyeit a csúcsteljesítmény elérése érdekében!