fbpx

A titánról

Titán fitness klub kalocsa

Az egyedülálló TITÁN FITNESS KLUB EGÉSZSÉGCENTRUM 1998-ban
kezdte meg működését. Mai napig a leghosszabb ideje működő sportklub Kalocsán. Légkondicionált helyiségek és családias környezet várja a sportolni vágyókat. Figyelmességünkkel, szaktudásunkkal, körültekintő és egyéni bánásmódunkkal igyekszünk vendégeinknek kellemes, nyugodt időtöltést biztosítani. A kardió és súlyzós gépek széles választéka – futógépek, ülő- és háttámlás (túlsúlyosaknak és gerincbetegnek is ajánlható) kerékpárok, evezőpadok, taposógépek, cross-tréner és ellipszisjárók – a biztosíték arra, hogy kortól és erőállapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb mozgásformát. Munkatársaink folyamatos képzésével biztosítjuk, hogy mindenki a minőségi szolgáltatást nyújtson.

red-bg.jpg

Filozófiánk

Mi olyan helyszínt szeretnénk biztosítani vendégeink számára, ahol testi és lelki felfrissülésre, a jó fizikai erőnlét megszerzésére, szakképzett csapatra és örömteli mozgásra számíthatnak.
Szakképzett sportoktatók, személyi edzők, orvosok, masszőrök, tanácsokkal, modern technológiákkal állnak vendégeink rendelkezésére. Vendégeink állapotát figyelemmel kísérjük egészségügyi (orvosi) és fittségi tesztekkel. Így megóvjuk őket, hogy ne végezzenek olyan tevékenységet, amivel bármilyen módon károsíthatják egészségüket.
Munkatársaink folyamatos képzésével biztosítjuk, hogy vendégeink a lehető legminőségibb szolgáltatásban részesüljenek.

red-bg.jpg
red-bg.jpg

Fitness

Atlas, Gym80, Nautilius, Mátrix, Inconex, Technogym, Life Fitness súlyzós erősítő gépek és Technogym kardiógépek

Wellness

Hidromasszázs zuhanykabin, többféle masszázs, teljes relaxáció, rehabilitációs gyakorlatok 

Étrend

Teljes személyreszabott étrend készítés, profi személyi edzők, fejlesztő gyakorlatok, fitness bar rengeteg termékkel

Csoport

Csoportos spinning edzések, step aerobic órák, aikido és battodo training, ping-pong, jóga és megannyi csoportos edzés

red-bg.jpg

Célunk

Az egészség megőrzése, a civilizált életmódból fakadó megbetegedések megelőzése (prevenció), és valamennyi kondícionális képesség (állóképesség, erő, mozgékonyság, koordináció, gyorsaság) harmónikus fejlesztése, szórakoztatóan, élményszerzéssel összekötve.

red-bg.jpg

Sikertörténetek

red-bg.jpg

Legforróbb ajánlataink

Tekintsd meg legjobb ajánlatainkat és válaszd a te igényeidnek legmegfelelőbb csomagunkat!

red-bg.jpg

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb: ezúttal viszont, csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg