fbpx

Fitness 20 alkalmas bérlet

A 20 Alkalmas Bérlet remek opció Ön számára, hogy rugalmasan alakítsa fitneszútját. Ezen tagság keretében 20 alkalommal élvezheti a fitneszterem szolgáltatásait, személyre szabott edzéstervekkel és szakértői támogatással. A 20 alkalom könnyedén beilleszthető az Ön időbeosztásába, így saját tempójában és kényelmesen végezheti az edzéseket. A 20 alkalom alatt hatékonyan mérheti a fejlődését és a kondíciójának javulását. A személyre szabott edzéstervek és a szakértői irányítás révén minden alkalommal kihozhatja a legtöbbet az edzéseiből.

Ez a bérlet ideális azoknak, akik változatosan szeretnék beépíteni a mozgást az életükbe, anélkül, hogy hosszú távú kötelezettségekbe bonyolódnának. A 20 alkalmas tagság egyensúlyt teremt a rugalmasság és a rendszeresség között, segítve ezzel az aktív életmód fenntartását.

Válassza a 20 Alkalmas Bérletet, mert ez a tagság tökéletesen illeszkedik az Ön életéhez, lehetővé téve, hogy személyre szabott módon élje meg a fitness életmódot.

Klubtagságival rendelkezőknek: 66.500,- Ft helyett  47.500,- Ft

Kiváltom a Klubtagságit, hogy kedvezményekben részesüljek!

66.500 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Fitness 20 alkalmas bérlet

Érvényes: a megváltás napjától 365 napig, 20 alkalmas belépés a fitness terembe

Tartalmazza:

  • Fitness és Kardiógépek használata
  • Ingyenes polar öv és óra használat
  • Díjmentes edzői tanácsadás hétköznapokon
  • Korlátlan belépés
  • Hidromasszázs zuhanykabin (trópusi zuhany, gőzfürdő, fényterápia, hát és lábmasszírozó) használata

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik naptól induljon a bérlet!
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg