fbpx

Fittségi állapotfelmérés

A fittségi állapotfelmérő tesztelések célja, hogy felmérjük a kiindulási állapotodat, nyomon kövessük a bekövetkező változásokat, ezáltal képet kapjunk a fejlődésedről. Az állapotfelmérés jó támpontot ad az edzőnek az edzésterv kialakításához vagy szükségszerű módosításaihoz. Állapotfelmérés nélkül az edzés soha nem lesz teljesen személyre szabott!

A kedvezményes Klubtagsági árak csak bejelentkezve és a Klubtagságival rendelkezőknek érhető el!
Regisztrálok, hogy klubtag lehessek!

Klubtagságival rendelkezőknek: 8.500,- Ft helyett  6.500,- Ft

12.000 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

A fittségi állapotfelmérés szolgáltatásunk célja az egyének személyes egészségügyi állapotának teljes körű értékelése és javaslatokkal történő támogatása. Szakértő csapatunk olyan részletes vizsgálatokat és kérdéseket alkalmaz, amelyek segítenek az egyéni egészségügyi szükségletek és célok felmérésében.

Az állapotfelmérés során egészségügyi szakemberünk részletesen megvizsgálja az egyén életmódját, étkezési szokásait, fizikai aktivitását és egyéb fontos tényezőket. Ezután személyre szabott tanácsokat és ajánlásokat kínálunk a kiegyensúlyozottabb életmód és az egészség eléréséhez.

Ez a szolgáltatás nemcsak a meglévő egészségügyi problémák azonosítását szolgálja, hanem azokat a területeket is feltárja, ahol az egyén optimalizálhatja életmódját és prevencióval elősegítheti egészségét. Az állapotfelmérés révén az ügyfelek lehetőséget kapnak arra, hogy tudatosabban kezeljék egészségügyi állapotukat, és a személyre szabott ajánlásoknak köszönhetően jobb életminőségre tehetnek szert.

Válassza az állapotfelmérés szolgáltatásunkat, és lépjen egy olyan útra, ahol a személyes egészsége teljes körűen értékelésre kerül, és céljaihoz személyre szabott támogatást kap. Egészségesebb és tudatosabb élet vár Önre a mi segítségünkkel.

A fittségi teszteléseket az alábbi három lépcsőben végezzük:

  • Antropometriai adatok és testösszetétel mérése és elemzése; túlsúly vagy kóros soványság mértékének megállapítása, tápanyagszükséglet meghatározása
  • Erő, izületi mozgáskiterjedés és koordináció felmérése
  • Állóképességi tesztek, más néven: kardiótesztek vagy aerob tesztek felmérése

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik nap szeretné felvenni az edzővel a kapcsolatot.
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!

Kapcsolódó termékek

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg