fbpx

Fitness Diák Havi bérlet

Fitness Diák Havi bérlet

A Havi Diákbérletünk kiváló lehetőséget nyújt a diákoknak, hogy elérjék fitnesscéljaikat kedvezményes áron. Ezzel a tagsággal a diákok folyamatos hozzáférést élveznek a fitneszteremhez és az összes szolgáltatáshoz. Az edzéstervek rugalmasan igazodnak a diák mindennapi időbeosztásához, segítve a kiegyensúlyozott életmód kialakítását.

A Havi Diákbérlet nem csupán egy egyszerű tagság; ez egy teljes életmódcsomag, amely személyre szabott támogatást és inspirációt kínál. Az életmódváltás nemcsak a testi egészséget szolgálja, hanem a tanulásra, a stresszkezelésre és a kreativitásra is pozitív hatást gyakorol.

A kedvezményes diákbérlettel nem csak egy fitneszklub tagja leszel, hanem egy olyan közösség részese, ahol más diákokkal találkozhatsz, tapasztalatokat cserélhetsz és együtt motiválhattok egymást. Válaszd a Havi Diákbérletet, és légy részese egy olyan környezetnek, ahol a diákok egymást támogatva érik el az egészséges és kiegyensúlyozott életet.

10.999 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Fitness Diák Havi bérlet

Érvényes: a bérlet korlátlan belépést biztosít az adott hónap 1. napjától a hónap utolsó napjáig, vagy 15-től következő hónap 15-ig!

Tartalmazza:

  • Fitness és Kardiógépek használata
  • Hidromasszázs zuhanykabin (trópusi zuhany, gőzfürdő, fényterápia, hát és lábmasszírozó) használata
  • Ingyenes polar öv és óra használat

Kötelezettség: Érvényes bélyeggel ellátott diákigazolvánnyal 18 éves korig!

Klubtagságival rendelkezőknek: 10.999,- Ft helyett  9.999,- Ft

Kiváltom a Klubtagságit, hogy kedvezményekben részesüljek!

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik naptól induljon a bérlet!

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg