fbpx

Fitness 1 Hetes Bérlet

Az egy hetes bérlet remek lehetőség Önnek, hogy egy rövid, intenzív időszakban kipróbálja a fitnesz világát. Ezen rugalmas tagság keretében egy hétig korlátlanul élvezheti a fitneszterem összes szolgáltatását, beleértve az edzésterveket, eszközöket és személyi támogatást.

Az egy hetes bérlet nem csupán egy bevezetés a mozgásba, hanem egy intenzív tapasztalatszerzési időszak. A hét során részt vehet inspiráló csoportos órákon, edzői tanácsadásban részesülhet, és kipróbálhatja a különböző wellness szolgáltatásokat. Ez az egy hét lehetőséget teremt arra, hogy rátaláljon a fitneszéletmód élvezetére, és eldönthesse, szeretne-e hosszú távon részese lenni ennek az életstílusnak.

Válassza az egy hetes bérletet, és tapasztalja meg, milyen hatékonyan segíthet egy kis idő alatt az egészséges és aktívabb élet irányába. Ez a bérlet lehetőséget kínál arra, hogy felfedezze a fitnesz világát és elinduljon az egészséges életmód útján.

11.300 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Fitness 1 Hetes Bérlet

Érvényes: a bérlet korlátlan belépést biztosít a megváltás napjától 7 napig

Tartalmazza:

  • Fitness és Kardiógépek használata
  • Ingyenes polar öv és óra használat
  • Díjmentes edzői tanácsadás hétköznapokon
  • Korlátlan belépés
  • Hidromasszázs zuhanykabin (trópusi zuhany, gőzfürdő, fényterápia, hát és lábmasszírozó) használata

Klubtagságival rendelkezőknek: 11.300,- Ft helyett  7.990,- Ft

Kiváltom a Klubtagságit, hogy kedvezményekben részesüljek!

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik naptól induljon a bérlet!
Szép kártyás fizetésre személyesen a klubban van lehetőség!

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg