fbpx

Aikido Tagdíj

Az Aikido edzéseink tagjainknak egyedülálló lehetőséget kínálnak az életmódjuk harmonizálására és az önvédelem mesterségének elsajátítására. A tagságunk magában foglalja a rendszeres edzéseket, melyek során a résztvevők elmélyíthetik az Aikido művészetét és fejleszthetik testi és szellemi készségeiket.

Az Aikido nem csak egy harcművészet, hanem egy életfilozófia is. Az edzéseinkre való tagság révén a résztvevők nemcsak technikai tudást szereznek, hanem olyan életvezetési elveket is tanulnak, amelyek segítenek a mindennapi kihívásokkal való megküzdésben és a harmónia megtalálásában. Az edzéseinken hangsúlyt fektetünk az együttműködésre, az önvizsgálatra és a kölcsönös tiszteletre, amelyek az Aikido alapvető értékeit tükrözik.

A tagságunkkal olyan közösség részesei lehettek, ahol az inspiráció és a fejlődés minden edzésen jelen van. A tapasztalt edzőink segítségével mindenki, akár kezdő, akár haladó szinten van, személyre szabott támogatást és kihívásokat kap az útján. Lépjen be egy olyan világba, ahol az önkifejezés és az önvédelem harmóniában él együtt, és ahol a szellemi és fizikai fejlődés egyaránt kiemelkedő figyelmet kap.

8.500 Ft102.000 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Az Aikido edzéseink tagjainknak egyedülálló lehetőséget kínálnak az életmódjuk harmonizálására és az önvédelem mesterségének elsajátítására.

Érvényes: a bérlet korlátlan belépést biztosít az adott hónap 1. napjától a hónap utolsó napjáig!

Tartalmazza:

  • Hidromasszázs zuhanykabin (trópusi zuhany, gőzfürdő, fényterápia, hát és lábmasszírozó) használata
  • Aikido képzések

Kérjük jelölje meg megjegyzésben, hogy melyik hónaptól szeretne tag lenni!

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg