fbpx

Spinning 12 alkalom

A 12 alkalmas spinning bérlettel teljes körű hozzáférést biztosítunk a lendületes kardió edzésekhez. Rugalmasan időzítheted az óráidat, miközben számíthatsz az edzői támogatásra és a közösség erejére. Ez a bérlet lehetőséget teremt arra, hogy rendszeresen részt vegyél az inspiráló óráinkon, miközben előnyösen alakítod ki az állóképességed és formálod az izmaidat.

A 12 alkalmas bérlettel nemcsak egy edzésformát választasz, hanem egy életmódot is, ahol az egészség és a közösség fontos szerepet kap. Az intenzív spinning órák során fokozott energiaszinttel és motivációval számolhatsz, miközben a zene lendületet ad az edzéseidhez. A rendszeres részvétel egyaránt előnyös a testi és lelki egészség szempontjából, és egy olyan közösség részese leszel, ahol az egyéni célok eléréséhez szükséges támogatást is megtalálhatod.

Válassz 12 alkalmas spinning bérletet, ha elkötelezett vagy az egészséged mellett, és szeretnéd az edzéseket hosszú távú programként beilleszteni életedbe. Az inspiráló közösség, az edzői támogatás és a lendületes edzések együtt garantálják a kitartó fejlődést és az egészséges életmód elérését. Csatlakozz hozzánk, és érezd meg a változást a tested és az életed minden területén!

30.000 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Csoportos, zenés teremkerékpár-tréning, jellemzően egy kellemes, csoportos kardió óra, amely fejleszti az állóképességet, a keringési rendszert, segíti a stressz oldást, és keményen segít a zsírégetésben is.

Talán a Spinning® az egyetlen olyan mozgásforma, melyet mindenki kortól és nemtől függetlenül űzhet. Sőt, nincs az a két lábon járó betegség sem, ami akadályozhatna bennünket ebben a sportban. Ha követjük az edző utasításait, semmi nincs, ami bármiféle fájdalmat vagy egészségkárosodást okozhatna nekünk.

Óratípustól függően részt vehetünk Spinning órán, vagy SpinRacing órán is. A zene dinamikája, az egyenes szakaszok, valamint az emelkedők és lejtők kombinálása garancia a felejthetetlen kikapcsolódásra.

A Spinning egyesíti az aerobic és a kerékpáredzések előnyeit:

egyszerű, bárki számára végezhető (kerékpározás)

effektív állóképességi edzés (kerékpározás)

a terhelés intenzitása nagyon finoman szabályozható (kerékpározás)

ízületkímélő (kerékpározás)

a zene motiváló hatása (aerobicozás)

a csoportos edzés élménye, csoportdinamika (aerobicozás)

az edző személyének motiváló hatása (aerobicozás)

Nem tudsz eljönni a csoportos órára, de szertnél tekerni?

ITT A MEGOLDÁS!

Spinning  Virtuális edzővel!

Nyitvatartási időben bármikor! (Csoportos órák időpontjai kivételével)

Órafoglalás szükséges! +36 70 25 77 199

Kapcsolódó termékek

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg