fbpx

Spinning 1 alkalom

Az egy alkalmas spinning jegyünk lehetőséget kínál Önnek, hogy részt vegyen a lendületes kardió edzésekben, miközben rugalmasan igazodik az Ön idejéhez és igényeihez. Ez az egyszeri belépés lehetőséget teremt arra, hogy kipróbálja és élvezze a spinning dinamikáját, anélkül, hogy hosszú távú kötelezettségeket vállalna.

A spinning nem csupán egy kiváló kardió edzés, hanem a közösség erejét is magában foglalja. Az egy alkalmas jeggyel csatlakozva részese lesz egy olyan inspiráló közegnek, ahol az edzők támogatják és a társak motiválnak. A lendületes zene és az intenzív tréning egyesítése fokozza az edzés élvezetét, miközben erősíti az állóképességet és formálja az izmokat.

Egyedi jegyünkkel a választás Öné, hogy mikor és hogyan szeretné élvezni a spinning előnyeit. Nincs szükség hosszú távú kötelezettségekre, csak a lehetőséget nyújtjuk, hogy egy alkalommal belekóstolhasson a spinning élményébe, és megtapasztalja, mennyire inspiráló és hatékony lehet ez az edzésforma az egészsége és jó közérzete szempontjából. Próbálja ki most, és élvezze a lendületet!

2.500 Ft

10.000 Ft

Termékleírás

Csoportos, zenés teremkerékpár-tréning, jellemzően egy kellemes, csoportos kardió óra, amely fejleszti az állóképességet, a keringési rendszert, segíti a stressz oldást, és keményen segít a zsírégetésben is.

Talán a Spinning® az egyetlen olyan mozgásforma, melyet mindenki kortól és nemtől függetlenül űzhet. Sőt, nincs az a két lábon járó betegség sem, ami akadályozhatna bennünket ebben a sportban. Ha követjük az edző utasításait, semmi nincs, ami bármiféle fájdalmat vagy egészségkárosodást okozhatna nekünk.

Óratípustól függően részt vehetünk Spinning órán, vagy SpinRacing órán is. A zene dinamikája, az egyenes szakaszok, valamint az emelkedők és lejtők kombinálása garancia a felejthetetlen kikapcsolódásra.

A Spinning egyesíti az aerobic és a kerékpáredzések előnyeit:

egyszerű, bárki számára végezhető (kerékpározás)

effektív állóképességi edzés (kerékpározás)

a terhelés intenzitása nagyon finoman szabályozható (kerékpározás)

ízületkímélő (kerékpározás)

a zene motiváló hatása (aerobicozás)

a csoportos edzés élménye, csoportdinamika (aerobicozás)

az edző személyének motiváló hatása (aerobicozás)

2 féle módon tekerhetsz:

Óraadó Spinning oktatóval.

A REGISZTRÁCIÓ / FOGLALÁS MENETE

Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek.

Elsősorban Spinning óráinkon javasoljuk a foglalást, mert ott véges a férőhelyek és az eszközök száma.

A foglaláshoz regisztrálni kell magad.

Ha foglalni szeretnél, akkor foglalási jegyet kell váltanod a recepciónkon.

1 alkalmas foglalási jegy 2.000 Ft és 1 évig érvényes, ha nem jössz el a foglalásra, akkor ebből vonjuk le az alkalmat!

Bejelentkezéshez kattints ide!

A foglalási jegyed árát bármikor visszakérheted.

A foglalást személyesen, sms-ben a +36 70 25 77 199 vagy a +36 70 308 2018 számon vagy messengeren tudod megtenni.  🚴 SPINNING – TITÁN FITNESS KLUB🚴

Az üzenetbe csak az Óra nevét: (pl: Spinning) a Neved: ( pl: Szép Éva) , és az Időpontot: (pl: 2023. 05.10. 18:00 ) írd meg.

Érvényes foglalásról üzenetben értesítünk.

Fontos! A foglalásod amennyiben nem jelentél meg az órakezdés előtt 0 perccel elveszik, levonjuk az alkalmat a bérletedből!

Spinning  Virtuális edzővel!

Nincs időd a Spinning oktató órájára bejönnöd?  Vagy csak jobban szeretnél egyedül tekerni?

Gyere, és tekerj nyitvatartási időben bármikor (8:00 -tól 21:30 -ig)! (Csoportos órák időpontjai kivételével)

Nem kell bejelentkezned, kerékpárt foglalnod!

Kapcsolódó termékek

Válj klubtaggá

Csatlakozz közösségünkhöz és élvezd szolgáltatásainkat a legkedvezőbb áron. Sokszor az első lépés a legnehezebb, ezúttal viszont: csak egy egyszerű regisztrációval kezdődik minden!

red-bg.jpg